Aerial jóga és jógakerék tábor

April 25, 2024 14:00– April 28, 2024 10:00

Host: Kata Földi-Szilvási

Event Language: magyar

Tudod, hogy mi tenne jót neked 2024. áprilisában?
(Igen, tudom, messze van még – amúgy csak fél év:) – de most figyelj!)

Képzeld el, hogy eltöltesz 4 napot egy olyan helyen, ahol élénkzöld a fű, az ég megszámlálhatatlan kékben pompázik, a hegytetőket még néhol hó lepi el, közben pedig melegen süt rád a Nap. Tényleg friss, hegyi levegőt lélegzel és érzed, hogy igazán élsz, képes vagy megélni a perceket a mostban, képes vagy csak egy dologra fókuszálni, mert itt nem kell foglalkoznod semmi és senki mással, csak magaddal!

Finom és ízletes vegán ételeket, helyben sütött kenyereket, saját befőzésű lekvárokat, isteni főételeket tesznek eléd, melyekben a hozzávalók nagy részét helyben termelik. Jól esik neked, hogy kiszolgálnak és nem neked kell főznöd.

Csodás hegyi túrákon vehetsz részt a környékben, de szabad idődben akár a kis osztrák falucskában is sétálhatsz.

Aztán reggel és este kipróbálhatod a jóga 2 különleges eszközzel végzett típusát:
– Levegőben: az aerial jógát a színes Hammockokban, melynél az erősítés és nyújtás mellett, megismerheted milyen a levegőben lenni és fordított testhelyzetbe kerülni, bónuszként a hatalmas ablakokon át a mezőn legelő bocikkal is találkozhat a tekinteted:)
– Földön: a jógakereket, melyet a talajon használva élheted át, hogy milyen jól esik ennek az egyszerű eszköznek a segítségével megmasszírozni az ülő munkától fájó nyakadat, a derekadat és erősíteni, nyújtani a testedet.

Eddig hogy tetszik? 

Mondok még 2 dolgot, amit kipróbálhatsz:
– arcjógázni is fogunk, hátha van a homlokodon, a szemed környékén vagy a szád körül olyan ránc, ami zavar (mutatok neked ezekre “simító” gyakorlatokat)
– vezetett meditáción is részt vehetsz, ahol megtanulhatsz ellazulni és arra az egy dologra fókuszálni, amiről szó lesz

Hidd el nekem, az a 4 nap így is, úgy is el fog telni, mi lenne, ha előre megterveznéd, hogy magadra szánod azt az időt, sok új dolgot kipróbálva, sok kihívást teljesítve, sok kilépést téve a komfortzónádból? 

Még egy fontos dolog: rajtad kívül még 11 olyan ember lesz ott, akik hozzád hasonlóan szeretnének kikapcsolódni, pihenni, elengedni, lelassítani, áramlani, feltöltődni, új dolgokat megismerni, semmit tenni, csak létezni és újult erővel hazatérni.

Mit kell még tudnod?

A tábor áráról:
A 4 nap/3 éjszakás Aerial jóga és Jógakerék tábor ára 150 000 Ft/fő, 
kedvezményes early bird ár (azaz ha 2023. december 10-ig befizeted a teljes összeget): 130 000 Ft/fő, 
mely tartalmaz MINDENT:
– a szállást,
– az idegenforgalmi adót,
– a teljes étkezést, helyben készített vegán ételeket,
– az Aerial jóga órákat,
– a Jógakerék órákat
– a vezetett meditációt
– az aerial jógához szükséges Hammock használatát
– a jógakerék használatát
– az arcjóga órát
– az utazási költséget.
Hogyan történik az utazás?
Az utazás közösen történik (nem kell telekocsikat szervezni), Budapestet biztosan érintve kisbusszal. Az utazás pontos útvonalát később egyeztetjük le a tábor résztvevőivel.

A helyszínről:
A YogaFarm Austria egy csodás kis osztrák faluban van, az Alpok szívében. A megálmodói és létrehozói Ági és Zsolt beleadták minden energiájukat és szeretetüket, hogy ezt a helyet megalkossák. A szállás a jógaterem melletti, natúr designban berendezett, 4 ágyas szobákban lesz.

Ha szeretnél jelentkezni a táborba:
A korlátozott létszám miatt (max. 12 fő tud jönni a táborba) a helyedet az előleg befizetésével tudod biztosítani, melynek összege 30000 Ft/fő, befizetésének határideje legkésőbb: 2023. december 10.
A fennmaradó összeg fizethető egy összegben, vagy 3 részletben is.

Ha élsz a kedvezményes early bird árral, akkor a fennmaradó 
100 000 Ft/fő összeget szintén 2023. december 10-ig szükséges befizetned.

A jelentkezéshez írj egy emailt a kata@slowandflow.hu e-mail címre és elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat.

Rólam:
Földi-Szilvási Kata vagyok, a Slow&Flow Lifestyle megalapítója, Aerial jóga, Jógakerék, Gerincjóga, Kismama jóga és Arcjóga oktató. 
Már kisgyerekként próbálkoztam jógagyakorlatok elvégzésével, amikor találtam otthon egy erről szóló könyvet. A mozgás, a tánc, a jóga (intenzív Bikram jógás voltam) mindig az életem része volt, végül több mint 4 évvel ezelőtt átéltem azt, amiért ma oktató vagyok: az első Aerial jóga órámon, ahogy megéreztem a Hammock lágy esését, puha tapintását tudtam, hogy ezzel az eszközzel még sokáig lesz dolgom! Célom, hogy megmutassam neked is, hogy bizony neked is sokáig lesz dolgod az aerial jógával, mert függőséget okoz! ????
…és őszintén: én is nagyon örülök, hogy 4 napot kiszakadhatok a 4gyermekes anyaként töltött, elég sűrű hétköznapjaimból és feltőltődhetek 12 csodálatos ember között!

Várlak szeretettel, engedj meg magadnak te is 4 napnyi felejthetetlen élményt, 

Kata